Helbredsrejse til Kreta

 

Vil du have gjort noget ved dine skader & skavanker?    

Tag på en helbredsrejse til syden og kom i bedre form med gangtræning på stranden hver morgen, hvil & åndedrætsterapi i solen, træning & afspænding i palmehaven, vandtræning, fysioterapi & massage.


 

Ophold på fantastisk 4 stjernet hotel med skøn palmehave lige ved stranden

Morgenmadsbuffet

Daglig træning, afspænding og bassinterapi

Fysioterapi/massage 2 gange pr. uge

Træning & behandling tilpasset dit personlige niveau

Fridag med mulighed for hvile og udflugter

Forundersøgelse og instruktion i forberedende træning inden afrejse

Tilskud fra Sygeforsikring Danmark, Sundhedsforsikring & Skadesforsikring (se tilskud)

- I samarbejde med Spies rejser

BESTIL HER

info@helbredsrejser.dk

 


Pris 15.438 kr.


EN DAG PÅ HELBREDSREJSE

MORGEN

Vi starter dagen med gangtræning på stranden - helst barfodet, så alle fodens muskler og led kan bevæges frit. Vi lader terrænet bestemme hvordan vi bevæger os, skiftevis hurtigt og langsomt, op og ned ad de små bakker på stranden. Under tiden underviger vi de små bølger der slår ind over stranden, mens vi andre gange lader det varme saltvand strømme ind over vores fødder. Vi afslutter vandreturen med at køle af i det kretinske hav (efter ønske)

 

Herefter er der morgenmad i hotellets fine restaurant. Vi indtager en varieret morgenmad og drikker frisk frugtjuice til - evt. te/kaffe efter ønske.

Efter morgenmad vil der være en gennemgang af dagens sundheds-tema.

 

Hviletid: En halv times solbad, hvor vi lader det blide formiddagslys strømme gennem vores hud, hvor det producerer D-vitamin som styrker skelet og muskler, mens lyset samtidig påvirker vores øjne og frigiver glædeshormoner der styrker vores humør. Åndedrætsterapi hvor vi fokuserer på dyb vejrtræning, som ilter vores krop maksimalt.

 

FORMIDDAG

Herefter mødes vi i palmehaven, hvor vi i palmernes skygge øver balance, styrke, stabilitet og smidighed. Den dejlig bløde græsplæne udfordrer vores balance og stabilitet i alle øvelser. Vi slutter sessionen af med kinesisk helsegymnastik - Tai Chi - hvor vi fokuserer på optimal vejrtrækning, afspænding, fred og ro.

 

MIDDAG/TIDLIG EFTERMIDDAG

Hviletid, fritid og behandling hos fysioterapeut

 

SEN EFTERMIDDAG

Efter en velfortjent middagspause hopper vi i svømmebassinet til en omgang bassintræning- og terapi. Vi arbejder muskler- og led blidt igennem med vandet som modstand. Vandet yder naturlig og ensartet belastning igennem hele bevægelsen, hvilket styrker muskler og led optimalt. Vi slutter af med afspænding, som skaber fysisk og mental afslapning.

 

 


 

 

Er I en gruppe der gerne vil afsted sammen på en helbredsrejse?

Få et uforpligtende tilbud

Ring/SMS til

22540626     eller

Skriv til

info@helbredsrejser.dk

Med venlig hilsen

Kasper Østerø